Atractivitatea opțiunilor. Corabie „Ruschuk” – o opțiune atractivă pentru o croazieră pe Dunăre | RUSCHUK


captură de ecran cu opțiuni binare

Dar după ce m-am gândit mai mult mi-am dat seama că atractivitatea unui curs online poate să fie atractivitatea opțiunilor foarte complex. Atractivitatea unui curs online ar putea fi definită ca și capacitatea de a capta și menține atenția și interesul cursanților.

thinkorswim opțiuni binare

Pentru că este primul meu curs online am atractivitatea opțiunilor să simplific lucrurile și să includ doar câteva elemente care să crească atractivitatea acestuia. Cel mai important lucru este aspectul vizual. Pentru a îmbunătăți aspectul vizual al cursului cât mai mult voi avea grjă să existe o organizare vizuală cât mai clară.

opțiuni binare live

De exemplu, fiecare lecție este inclusă într-o secțiune separată, ceea ce va face foarte clară delimitarea vizuală a acestora. La fiecare lecție vreau să folosesc etichete cu imagini și text pentru a evidenția materialele de studiu, exercițiile practice și testele.

opțiuni binare de clasă 1

Pentru a atrage atenția elevilor vreau să folosesc câteva imagini care au legătură cu psihologia materia pentru care realizez cursul onlinepe care să le afișez direct în pagina cursului.

În ACEST material am adunat o serie de site-uri unde se găsesc imagini și materiale multimedia din domeniul public sau cu un tip de licență care îmi permite să le folosesc fără a încălca drepturile de autor.

diagramă cu opțiuni live

Am deja prezentările folosite în anii anteriori, dar pentru a fi potrivite pentru un curs online va indicator opțiuni bifă să le împart în mai multe prezentări mici, care să poată fi pracurse în minute. Și trebuie să adaptez aceste prezentări, folosite față în față până acum, pentru a le include în cursul online, unde elevii nu mai au explicațiile mele verbale.

Mai rămâne să mă gândesc cum pot include exerciții interactive pentru a antrena elevii în învățare și a le menține interesul pentru ce se întâmplă în cursul online.

strategie binară 60 de secunde

Call to action: Fă un plan al modului în care poți refolosi în cursul online materialele pe care le-ai folosit până acum la clasă. Ce trebuie să modifici?

Feel the Markets 08.09.2020, invitat Mihai Chișu, analist piețe de capital și fost broker

Cum le poți îmbunătăți?