Gup opțiune. Cum să părăsești un mesaj de grup


Numele care identifică grupul în liste și mesaje.

Crearea unui grup în Outlook

Folosiți aceste reguli: Numele pot avea maximum 73 de caractere. Folosiți nume care vă ajută să le identificați ușor scopul. E-mail către tot grupul Adresa de e-mail folosită pentru grup. Dacă sunt afișate mai multe domenii, selectați-l pe cel corect din listă. Adresele de e-mail pot avea în detaliu despre opțiuni 63 de caractere.

gup opțiune

Această limită nu include porțiunea de domeniu a adresei, de exemplu, gmail. Unele cuvinte sunt rezervate și nu pot fi folosite ca adrese de e-mail.

Pentru detalii, consultați secțiunea Cuvinte care nu pot fi folosite în adresele de e-mail. În gup opțiune în care creați grupul la adresa groups. Dacă doriți să creați grupul într-un cont de la serviciu sau de la școală, adresa dvs.

Editați opțiunile pentru mesajele de grup

Descrierea grupului Purpose of the group or how it's used. You could include information about group members, group content, an FAQ, links to related groups, and so on. Setări privind confidențialitatea Descriere Cine poate căuta grupul Alegeți o opțiune pentru cine poate găsi grupul căutând numele, adresa de e-mail sau conversațiile acestuia: membrii grupului: dacă v-ați conectat la un cont de serviciu sau de la școală, această opțiune se afișează numai dacă administratorul a selectat opțiunea de a le permite proprietarilor de grupuri să ascundă grupuri din director; membrii gup opțiune această opțiune apare numai dacă v-ați conectat la un cont de serviciu sau de la școală; oricine de pe web: dacă v-ați conectat la un cont de la serviciu sau de la școală, această opțiune gup opțiune numai dacă administratorul a selectat opțiunea de a face grupurile publice.

Cine se poate înscrie în grup? Alegeți o opțiune: numai utilizatorii invitați: utilizatorii trebuie să primească o invitație pentru a se înscrie în grup.

UberSTAR—o opțiune specială pentru cei mai activi utilizatori Uber

Aceștia nu se pot adăuga direct și nu pot solicita înscrierea. Această opțiune apare numai dacă v-ați conectat la un cont de la serviciu sau de la școală.

Dacă v-ați conectat la un cont de serviciu sau de la școală, această opțiune se afișează numai dacă administratorul a setat pentru proprietarii grupului opțiunea de a permite membri externi. Cine poate vedea conversațiile Alegeți cine poate vedea conversațiile postate în grup.

Crearea unui grup în Outlook - Asistență Office

Cine poate posta Alegeți cine poate trimite mesaje la adresa de e-mail a grupului. Cine poate vedea membrii Selectați gup opțiune poate vedea lista de membri ai grupului.

Adăugarea unor membri Descriere Membrii grupului Numele sau adresele de e-mail ale persoanelor pe care doriți să le adăugați și cărora doriți să le atribuiți rolul de membru.

Toate persoanele dintr-un grup au rolul de membru. Toate permisiunile stabilite pentru rolul de membru sunt acordate automat managerilor și proprietarilor.

Trimiterea unui mesaj text de grup pe un dispozitiv iPhone, iPad sau iPod touch

Administratorii grupului Numele sau adresele de e-mail ale persoanelor pe care doriți gup opțiune le adăugați și cărora doriți să le atribuiți rolul de administrator. În mod prestabilit, administratorii pot face aceleași acțiuni precum proprietarii, excepțiile fiind: să șteargă grupul; să seteze alt membru ca proprietar; să schimbe rolul unui proprietar în rol de manager sau de membru.

Proprietarii grupurilor pot seta orice permisiune numai pentru proprietar, limitând astfel acțiunile pe care le pot face administratorii.

Totuși, administratorii au întotdeauna posibilitatea de a ajusta setările grupului. Un grup nu poate fi managerul altui grup.

Opțiuni de livrare | GLS Romania

Proprietarii grupului Numele sau adresele de e-mail ale persoanelor pe care doriți să le adăugați și cărora doriți să le atribuiți rolul de membru. Membrii cu rolul de proprietar au aceste permisiuni: trimit mesaje grupului; adaugă sau elimină membri ai grupului, inclusiv proprietari; schimbă rolul unui membru  de exemplu, de la membru la proprietar ; schimbă setările pentru grup; șterg grupul; exportă informațiile despre calitatea de membru și mesajele din grup.

gup opțiune

Puteți atribui rolul de proprietar oricărui membru al grupului. Totuși, un grup nu poate avea rolul de proprietar pentru un alt grup. Mesaj de bun venit Un mesaj trimis prin e-mail persoanelor adăugate în grup fără a fi invitate.

Cum vă putem fi de ajutor?

Mesaj de invitație Un mesaj trimis persoanelor în invitația prin e-mail de înscriere în grup. Invitații dau clic pe un link din invitația de înscriere.

gup opțiune

Abonament Preferințe pentru primirea e-mailurilor de la grup. Printre opțiuni se numără: Fiecare e-mail: mesajele sunt trimise individual atunci când sunt postate în grup. Sumar: rezumate pentru maximum de mesaje combinate într-un singur e-mail și trimise zilnic. Rezumat: până la 25 de mesaje complete, combinate în e-mailuri unice și trimise zilnic.

gup opțiune

Niciun e-mail: mesajele de la grup nu sunt trimise. Pentru a primi rezumate sau sinteze ale mesajelor unui grup, trebuie să gup opțiune istoricul conversațiilor pentru grup. Adăugați membri direct Dacă vreți să adăugați membri direct în grup sau să îi invitați să se înscrie.

gup opțiune

Dacă activați opțiunea Adăugați direct membri: utilizatorii indicați sunt adăugați în grup cu setările de abonament pe care le selectați. Membrii își pot modifica ulterior setările pentru abonamente. Dacă dezactivați opțiunea Adăugați direct membri: utilizatorii specificați primesc o invitație prin e-mail pentru a se înscrie în grup.

  • Mai puțin Rămâneți conectat și în grafic Puteți fi organizat, punctual și pregătit cu Outlook, organizatorul vieții dvs.
  • UberSTAR—o opțiune specială pentru cei mai activi utilizatori Uber – Uber Blog
  • Editați opțiunile pentru mesajele de grup - Messages Ajutor
  • Care lucrează de la domiciliu de ambalaje de surprize

Sunt adăugați în grup numai după ce acceptă invitația. Referință pentru setările avansate.