Opțiune oraș


Computer bord Golf 4/Bora - elemente de afisare

Institutul în cadrul căruia lucrează Sept analizează relaţiile de schimb dintre oraşe şi regiuni, cum se întâmplă şi între capitala Berlin şi landul federal din vecinătate, Brandenburg. Cercetătorii sunt interesaţi mai ales de fazele de transformare. Ar putea pandemia actuală să genereze o fază de mari schimbări?

UberSTAR—o opțiune specială pentru cei mai activi utilizatori Uber

Retragerea în landul învecinat Brandenburg a început în urmă cu zece ani. Şi, dins-a înregistrat o nouă tendinţă: mai ales familiile tinere caută la distanţă, în aşa-numitele regiuni metropolitane, o nouă locuinţă.

opțiune oraș

Altfel spus: oamenii părăsesc Berlinul în favoarea unor localităţi mai mari sau mai mici din Brandenburg. Chirii accesibile în Brandenburg Tendinţa este confirmată şi de indexul referitor la valoarea terenurilor intravilane, publicat opțiune oraș guvernul de land la sfârşitul lunii iulie.

Solicitările "justificate de preţul mai redus se îndreaptă către oraşele limitrofe şi satele din regiune".

opțiune oraș

În raport se mai arată că efectele s-ar putea resimţi în viitor, astfel încât în anul numărul locuitorilor din Brandenburg să fie identic cu cel de astăzi, în condiţiile în care landul are o populaţie îmbătrânită şi sporul natural este negativ. Va fi telemunca un catalizator? Chiar dacă berlinezii îşi părăseau opțiune oraș şi înainte de pandemie, cei care se gândeau să se retragă la ţară se simt acum încurajaţi, mai adaugă Sept de la Institutul Leibnitz: "Unii testează deja viaţa la ţară şi închiriază o casă sau un apartament în provincie, cu mai mult loc, mai multă linişte, dar mai ales cu risc opțiune oraș de infectare.

Are telemunca şanse de viitor, după depăşirea pandemiei? Dar nu întotdeauna fuga de oraş se finalizează cu aprecierea necondiţionată a vieţii la ţară, mai precizează Sept.

Traducere "better option" în română

Imaginea idilică a vieţii la ţară este nerealistă. Trebuie, de exemplu, să mergi cu maşina la cumpărături sau la birou. Cifrele nu atestă fuga de oraş Potrivit Senatului din Berlin, cifrele oficiale nu atestă o tendinţă constantă de părăsire a metropolei de către locuitori. Comparativ cu anul trecut, tendinţa de mutare din Berlin nu este predominantă. Între martie şi iuliemult mai puţini oameni au părăsit Berlinul comparativ cu aceeaşi perioadă a anului Interesant este şi că numărul noilor veniţi în Berlin este mai mic decât cel de anul trecut.

Berlin: Cât mai departe de oraș din cauza pandemiei?

Ceea ce atestă că lockdown-ul şi limitările impuse au redus vizibil şi acest tip de mobilitate. Un "val de emigraţie" precum în New York nu este vizibil din perspectiva Senatului berlinez, cel puţin deocamdată. Parcelele din coloniile de grădină numite Kleingärten sau Schrebergärten sunt la modă în Germania Pentru Berlin, însă, acum contează altceva, crede Sept.

  • Opțiunea este posibil să câștigi
  • Cele mai frumoase orașe de pe coasta Italiei — idealista
  • Recenzii de câștiguri online evansy
  • better option - Traducere în română - exemple în engleză | Reverso Context
  • ENG Sărbătorim 4 ani în România.
  • Berlin: Cât mai departe de oraș din cauza pandemiei? | Germania | DW |

Fără această perspectivă, în condiţiile în care cluburile închid sau dau faliment, studenţii ar putea prefera oraşe mai mici. Care sunt urmările pentru Berlin aflăm din alte statistici.

Sărbătorim 4 ani în România. Ce urmează?

În ciuda multor emigranţi, Berlinul a înregistrat în ultimii ani o creştere a populaţiei. Dar opțiune oraș vină nu sunt cei care s-au mutat din provincie în capitală.

Principalii noi locuitori sunt străini: fie studenţi, fie oameni de cultură. Fără aceştia, Berlinul ar fi intrat de mult la apă.

opțiune oraș

Vă mai recomandăm.