Pune preț


Valoare, exprimată în bani, a unei mărfi; sumă care se cere sau pune preț plătește pentru marfă. O, cere-mi, doamne, orice preț, Dar dă-mi o altă soarte.

talentul comercial

I Preț negru v. Chioșcul e îmbrăcat cu ștofe brodate cu aur, așternut cu cele mai de preț covoare, cu mobilă luxoasă adusă din București.

Ghita Munteanu Tinu Veresezan si Puiu Codreanu Pune pret pe viata ta

N-am să-ți dăruiesc nimica de preț. III Aceste obiecte nu se executau mai niciodată în piatră, ci, mai adesea, în metale de preț, în os, în corn, în fildeș.

Vine ordin să dăm numaidecît pe nemți peste cap și să reluăm cu orice preț tranșeele pierdute. Spinul vrea să-mi răpuie capul cu orice preț.

  1. A pune preț pe ceva = a socoti că ceva este de mare valoare, a ține mult la ceva
  2. Bani mari ușor

Voii cu orice pune preț să ajung sania, ca să mă informez mai bine. Tîrgurile erau slabe și negoțul se vindea fără preț. Cîteva zile d-a rîndul se mai duse el în pădure și tot găsea cîte un om [de aur].

sisteme și strategii de tranzacționare a opțiunilor binare

Se făcu însă mai năzuros în tîrg, ținu mai la preț, și cu mirare văzu că scoate cîte patru pungi de bani în loc de două. VII Toate au avut preț și s-au vîndut de minune: și vitele, și bucatele, și mărfurile. În ochii mei acuma nimic nu are preț Ca taina ce ascunde a tale frumuseți. IV Un ichi bun n-are preț.

Formele de din afară pe care în lumea cea mare se pune atîta preț.

Anunțuri recomandate

La TDRG. Sfîrșitu-i cel jalnic îl văz cu-ntristare, Căci eu pe viața-i puneam un preț mare. Bîrlădeanu îi observă ochii cu sclipiri dușmănoase spre el și-l socoti, în sinea lui, pornit spre scădere, ca un cal care începe să-și mănînce din preț. Vine-o clipă, cînd înveți, Că atîtor idealuri depărtarea le dă preț. S-au dus la o crîșmă, unde s-au pus să bea prețul hainelor mortului.

cumpărând opțiuni din dolar

Sumă de bani care se dă cuiva pentru o muncă prestată, pentru un serviciu făcut; plată, răsplată. Să afle ce jeli de pasere să fie aceasta și.

voi preda opțiuni binare

Cu prețul Valoare, importanță, însemnătate. De tot prețul jertfei pune preț cată să te răsplătesc.

noi strategii 2022 pentru opțiuni binare

Numai în expr. Preț de Să bem preț de patru boi! II Doi miei, fiecare preț de-o împărăție.

A pune preț pe ceva = a socoti că ceva este de mare valoare, a ține mult la ceva

Băui preț la nouă cai, De vin nu mă saturai. Băui preț de nouă iepe, Iacătă-mă mort de sete! Urmat de determinări temporale Preț ca de A stat preț de un ceas baba acasă. Trece așa preț ca la un sfert de ceas și numai ce mă pomenesc cu un ăla Merg ei încă preț ca de vro patru ceasuri și-i prinde noaptea într-o pădurice, unde nu era țipenie de om.

VI Determinarea indică acțiunea făcută într-un pune preț de timp Căuta să smulgă drugul ba din mîna lui Dima, ba din mîna lui Păstrăvan, năzuind să-l gospodărească de unul singur barem preț de trei întorsături de mînă. Rar, urmat de determinări spațiale La noi se cheamă Durau unde curge apa-n jos de pe stîncă, preț așa ca la două staturi de om înălțime.