Raiffeisen trading


ce opțiuni poți cumpăra

Investment Banking Solutii sigure pentru dezvoltarea companiei Solutiile de Investment banking se adreseaza companiilor ai caror actionari doresc vanzarea unui pachet de actiuni, achizitia unei alte societati sau atragerea de capital in companie.

Aceste tipuri de tranzactii pot fi realizate raiffeisen trading pe piata de capital fie in afara acesteia, in cadrul unor tranzactii private, cu investitori raiffeisen trading sau strategici. Avantaje pentru companie Pozitionare favorabila pe piata Va bucurati de notorietate si vizibilitate crescute in randul partenerilor de afaceri si clientilor companiei, beneficiind de atentia acordata de investitori si de analisti.

lucrați de la domiciliu în abruzzo

Valoare corecta Piata de capital ofera un reper permanent pentru valoarea companiei. Asistenta specializata Va punem la dispozitie servicii de consultanta bancara si asistenta specializata si experimentata.

Acces recurent la capital Aveti posibilitatea de a atrage in mod repetat fonduri de la o gama larga de investitori in scopul dezvoltarii companiei.

voi lucrați acasă

Finantare pentru dezvoltare Obtineti capital nou pentru cresterea si dezvoltarea mai rapida a companiei. Investment Banking, in detaliu Majorare de capital Companiile care doresc sa se listeze la bursa pot realiza o majorare de capital printr-o oferta publica primara initiala. Companiile care nu doresc sa se listeze pot primi o injectie de fonduri din partea unui investitor.

opțiuni de platformă de tranzacționare

Pentru companiile listate, majorarea se poate realiza prin Oferta publica secundara. Aflati mai multe Oferta publica primara de vanzare Serviciul Oferta publica primara de vanzare este destinat companiilor mature, bine pozitionate pe piata.

Prin emisiunea de noi actiuni, companiile pot atrage fondurile necesare finantarii proiectelor de dezvoltare, extinderii activitatii pe plan intern si international si refinantarii altor investitii.

câți bani se pot câștiga pe bursă