Știri simbolice, Configurații simbolice în opera lui Paul Goma - Ratio et Revelatio


știri simbolice

Donald Trump face o vizită simbolică la Alamo, în timp ce FBI-ul aşteaptă noi violenţe Donald Trump este asaltat acum de critici știri simbolice toate părţile, chiar şi din propriul partid. După incidentele violente știri simbolice la Capitoliu, preşedintele în exerciţiu rămâne fără colaboratori, iar democraţii continuă cu procedura de destituire.

știri simbolice

Serviciile americane au informaţii despre zeci de atacuri armate, iar Garda Naţională a pregătit 15 mii de efective ca să apere capitala. Casa Albă a anunţat că Donald Trump va marca astăzi respectarea unei promisiuni electorale: zidul neterminat de la graniţa cu Mexic.

știri simbolice

Este similar cu ceea ce vedem la Twitter, Facebook şi Apple şi în prea multe campusuri universitare de astăzi. Democraţii nu renunţă la planul de destituire a lui Donald Trump, iar ancheta se concentrează acum pe acţiunile a doi poliţişti de la Capitoliu care ar fi ajutat mulţimea să intre în clădire.

Avem doi poliţişti de la Capitoliu care îşi fac selfie-uri şi altul care îşi pune pe cap o şapcă MAGA şi umblă printre oameni pe oameni. Nu cunoaştem toate detaliile.

TWS n. 173 - Torino Web Stiri del 23/12/2011

Agenţii au fost suspendaţi. Forumurile pro-Trump din SUA vorbesc în schimb de organizarea unui marş de 1 milion de oameni care ar trebui să ajungă la Washington pe 20 ianuarie, ziua ceremoniei de învestire a preşedintelui ales, Joe Biden.

Acesta încheie dezbaterea purtată miercuri seară cu președinția Consiliului și cu Comisia. Europarlamentarii propun modificări care ar face procesul de listare sau radiere a unei țări mai transparent, consecvent și imparțial. Ar trebui adăugate criterii pentru a se asigura că mai multe țări sunt considerate paradisuri fiscale și pentru a preveni eliminarea țărilor de pe lista neagră prea repede, spun ei. Statele membre ale UE ar trebui, de asemenea, să fie examinate pentru a vedea dacă prezintă caracteristici ale unui paradis fiscal, iar cele care greșesc ar trebui de amenea considerate și paradisuri fiscale PARA 9.

Marile companii au decis să stopeze donaţiile către republicanii care se opun noului preşedinte ales, iar Deutsche Bank este unul dintre principalii creditori ai lui Donald Trump, care renunţă la colaborarea cu afacerile lui.