Tranzacționare 212, Tranzacționare 212 Cfd Revizuire


Conturi de tranzacționare

Demo Agregare vs. Hedging Ce este Hedging și ce îl diferențiază de modul de Agregare?

Care sunt beneficiile hedging-ului? Ce este de compensarea? Două moduri de tranzacționare, o platformă Tabel comparativ Ce este Hedging și ce îl diferențiază de modul de Agregare? Modul Hedging reprezintă un mod avansat de tranzacționare, care vă permite să deschideți poziții multiple, cu același instrument.

preț teoretic în opțiuni

Fiecare poziție este executată la prețul curent din piață și este deschisă drept poziție separată, în cadrul platformei Trading În opoziție, atunci când tranzacționați în modul de Agregare, vă este permis să deschideți o singură poziție, cu un anumit instrument.

Fiecare nouă poziție cu acest instrument este adăugată celei precedente, la un preț mediu. Managementul riscului este o parte vitală a strategiei dvs. Poate fi utilizat pentru a proteja pozițiile deschise și reduce riscul mișcărilor nefavorabile din tranzacționare 212. Când tranzacționați în modul Hedging, puteți deschide poziții multiple, cu același instrument, ceea ce înseamnă că puteți deține tranzacționare 212 poziții lungi, cât și poziții scurte, cu un anumit instrument.

Tranzacționare 212 afiliat

Deținerea de poziții separate vă permite să adăugați fiecărei poziții, sau să o închideți parțial, având drept scop asigurarea unei părți din profit și limitarea potențialelor pierderi. Compensarea reprezintă consolidarea valorilor a două sau mai multor poziții, în scopul de a crea o singură valoare.

adbtc top bitcoin

Opțiunea de compensare tranzacționare 212 disponibilă doar în modul Hedging și nu poate fi aplicată atunci când se tranzacționează în modul de Agregare. Principalul său beneficiu îl reprezintă posibilitatea de a închide parțial sau total poziția, fără a plăti spread-ul de două ori.

Începeți acum

În platforma Tradingvor fi disponibile două opțiuni de compensare: Închidere Unică 1 - Opțiunea Închidere Unică vă permite să compensați două poziții, cu direcții diferite. Prin compensarea pozițiilor, în loc să le închideți separat, salvați spread-ul pentru cantitatea compensată. Închidere Multiplă 2 - Închiderea Multiplă consolidează mai multe poziții deschise, cu direcții opuse.

  1. Tranzacționare afiliat - Tranzacționare afiliat - Forex Signals
  2. Semnalisti de optiuni binare
  3. Tranzacţionare Instrumente - Trading
  4. Scopul acestui material este de a veni in ajutorul dumneavoastra, ca nou utilizator al platformei de tranzactionare Trading, cu informatii utile si necesare.

Cele mai vechi poziții deschise sunt primele închise; prețul de execuție este prețul celor mai recente poziții.

Două moduri de tranzacționare, o platformă Din meniul setări, veți avea posibilitatea să comutați modurile, între modul de Agregare și modul Hedging. Aveți în vedere faptul că schimbarea modului este posibilă doar atunci când nu există deschise poziții curente și Ordine în Așteptare.

cum să faci bani din idei video zero

Tabel comparativ.