Utilizați opțiuni


Cerințe preliminare Trebuie să fi creat o aplicație folosind conectorul SharePoint care se conectează la o listă SharePoint.

venituri de afaceri internet

Lista SharePoint trebuie să fie formată dintr-o coloană de căutare cu valori dintr-o altă coloană. Detalii despre scenariu Puteți utiliza coloane de căutare în SharePoint care consumă utilizați opțiuni din alte liste sau biblioteci.

tranzacționează pe demonstrație câștigă bani reali

Când utilizați astfel de coloane precum un câmp într-o aplicație proiectată pe pânză, puteți utiliza o listă verticală cu opțiuni. Pentru a utiliza opțiunile dintr-o listă derulantă, trebuie să utilizați funcția opțiuni.

De exemplu, Choices [ 'Vehicle registration']. Exemplu Creați o aplicație nouă sau editați o aplicație existentă.

contul curent portocaliu forex

Notă Asigurați-vă că aplicația folosește o conexiune SharePoint și se conectează la o listă SharePoint descrisă în cerințele preliminare. Selectați Listă verticală.

Utilizați liste verticale cu opțiuni din coloanele de căutare dintr-o listă SharePoint

Actualizați proprietatea Elemente cu următoarea formulă: Choices [ 'Vehicle registration']. SharePoint și Tip de vehicul cu numele coloanei de căutare din listă.

  • Următoarele secțiuni oferă o prezentare generală a acestor opțiuni, cum să specificați opțiunile de vizualizare a browserului pe care doriți să le utilizați.
  • Câștigarea pe opțiuni binare przez invest1 · 29 grudnia Cardurile grafice au fost utilizate în acest scop, dar s-au dovedit a fi foarte profitabile.
  • Cum să faci bani online fără înregistrare
  • Forturi opțiuni binare
  • Dacă nu ați făcut încă acest lucru, activați TalkBack.
  • Rsi opțiuni binare
  • Autor: admininfo.

Redați aplicația sau apăsați Alt de pe tastatură și selectați lista verticală. Consultați și Referință privind controalele pentru Power Apps Această pagină este utilă?

opțiuni binare timp de 60 de secunde